ras attractieverhuur logo2
0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar offerte overzicht
Annuleren
U reserveert bij ons een artikel, omdat u de zekerheid wilt hebben dat het artikel voor u beschikbaar is op de dag dat u het nodig heeft. Ook wij willen de zekerheid hebben dat u het gereserveerde artikel bij ons afneemt. Daarom maken wij bij een reservering een aantal afspraken:
-Wij berekenen 30% van de totale huursom als u annuleert tussen 4 en 1 week voor de huurdatum.
-Wij berekenen 50% van de totale huursom als u annuleert tussen 7 en 3 dagen voor de huurdatum.
-Wij berekenen 70% van de totale huursom als u annuleert 48 uur of minder voor de huurdatum.


De mooi weer garantie die wij op onze springkussens geven vallen buiten de hierboven beschreven annuleringsvoorwaarden. Als de weersvoorspelling slecht is voor de datum dat u een springkussen bij ons heeft gereserveerd dan kunt u kosteloos annuleren tot 48 uur voor de huurdatum. Onder slecht weer wordt verstaan een dag met veel regen en/of wind. De verwachting is dat u weinig tot niets aan het springkussen zult gaan hebben. Een regenbui wordt hier niet onder verstaan. Stormbanen en andere luchtkussens vallen niet onder deze regeling. Deze kunt u kosteloos verplaatsen naar een andere datum, in overleg, binnen 6 maanden na de oorspronkelijke huurdatum. 
Schade
De huurder is aansprakelijk voor alles wat er met onze artikelen gebeurd vanaf het moment van ophalen tot terugbrengen of het moment van afleveren tot ophalen door ons. Indien u schade heeft ontdekt of een defect dan meldt u dat direct aan ons en niet pas bij het inleveren of als wij de artikelen weer komen ophalen. Wij gaan er dan vanuit dat de schade of het defect tijdens de huurperiode bij u is ontstaan. De kosten voor het verhelpen van de schade of het defect worden achteraf aan de huurder doorberekend. Onder schade wordt ook verstaan de inktvlekken van confetti en serpentines. Het gebruik van confetti en serpentines zijn niet toegestaan in of bij onze springkussens, stormbanen, competitie spellen, voetbal attracties en feestpoppen. Constateren wij achteraf toch inktvlekken dan worden hier waardeverminderings kosten voor in rekening gebracht te bepalen door Ras Attractieverhuur. Zit een luchtkussen onder de inktvlekken dan kan dit leiden tot de vervanging van het luchtkussen. De vervangingskosten worden doorberekend aan de huurder.